Saturday, June 5, 2010

Nii alustasid nad Groovy Pooli loomist


Niisiis, teema ehk inspiratsiooniallika otsustas I ära, et selleks tuleb veealune maailm. Veealune maailm ei ole must, ega ka mudane ega haisev...(no tallinnas vist ikka on ja mingisugused külajärved ka), aga veealune maailm on lummav oma värvidega, taimedeega...tekstuurid, elusolendid ja seal pole ka nii turvaline elu nagu me mõtleme...tuleb suur kuri hai ja murrab mõne nõrgema elusolendi ära..nii, et verd on seal küllaga. Niisiis oli otsustatud, et põhivärvideks saab sinine – nagu meri ja punane nagu veri.
I ja H otsustasid riiete vormile mitte tähelepanu pöörata, sest nad ei olnud varem kollektsiooni teinud ja vältisid liiga keerulisi asju. Esialgu oli neil plaanis teha 10 kostüümi, kokku umbes 18-20 riietuseset...tuleb alati suuremalt mõelda, sest kunagi ei lähe nii nagu plaanitud. Et teemaga edasi minna viis Ingrid Helile BBC dokumentaalfilmi veealusest maailmast...3 dvd-d. Kuigi I kahtlustab, et H ei viitsinud 6 tundi filmi ära vaadata, aga tegelikult ta pole ise ka poole filmi vaatamisenio jõudnud. Lisaks filmidele viis I H-le ühe paksu paksu raamatu „Underwater Eden 365 days“..selle raamatu peaaegu iga lehekülje ääres ilutses värviline paber...see näitas seda, et millised pildid on meeldinud I väiksele vennale.
Alustuseks tegi H ka proovilappe..värvis puuvillasele kangale, simene katsetus oli väga naljakas, seal oli isegi kalu ja siis olid väikesed kalad, kes põgnesid suure hai eest, aga need väikesed kalad meenutasid hoopis spermatosoide. I alustas vaikselt esimese kelidi õmblemist-..mis pidi tuleme üleni läbi tikitud....ja seeliku õmbles ka. Aga tegölikult aasta lõpuks polnud neil midgai veel tehtud. Uue aasta saabudes hakkas neil kiire. Jaanuari lõpuks valmis esimene kleit – merijobudega, mis oli üleni tikitud, kohe tuli järgi ka H, kes sai valmis halli minikleidi, mis oli kaetud paelte ja värvidega - fantastiline. Tegelikult paelte idee tuli sealt, et I – l olid ühed kollased retuusid, mis ta oli ammu ammu õmmelnud ja siis and mõtlesid neid töödelda. H värvis neid ja siis tegi paar auku...tegi veel auke..aga augud olid tühjad..niisiis tuli tal idee augud paeltega täita..seega retuusidel on revolutsiooniline tähendus.
....tööö jätkus ja jätkus ka iganädalane kokandusklubi...
Söömist ei unusta need tüdrukud kunagi ja nad miksisd ühel õhtul kokku suurepärase kokteili...kirsiliköör+ rocki õlu...kas pole geniaalne. Kirsiliköör ise on vastikult magus ja kleepuv ...aga suhteliselt odav ja õlu on pist mõru...see maitsekogemus on võrreldav Kalevi tumeda šokolaadiga kirsitükkidega...
....
Töökäik jätkub

Päikest

No comments:

Post a Comment