Sunday, June 6, 2010

..ja jätkuski








Nagu juba mainitud, hakkas uue aasta alguses kiire, vähemalt me hädaldasime koguaeg, et kuidas me ikka jõuame jne. Tegelikult aga ei olnud asi üldse nii hull. Jõudsime kõik õigeks ajaks valmis, muidugi väikeste muudatustega plaanides (alguses pidi vähemalt pooltel komplektidel ka mingi ühevärviline riideese olema, et asi liiga kirjuks ei läheks), aga nagu näha, kukkus tulemus välja hoopis teisiti. Ja tegelikult isegi paremini, muidu oleks igav olnud.
Saime jätkuvalt nädalas vähemalt korra kokku, ikka sõime, sõime ja natuke ikka tegime tööd ka. Kuigi peamiselt koosnesid meie kokkusaamised ikkagi kokkamisest, ideede genereerimisest, arutamisest kuidas mida edasi teha ja õhulosside ehitamisest. Ja muul ajal oli muidugi jätkuvalt mõlema tüdruku arvutis lahti vähemalt üks aken, msn-i aken.
Alguses oli plaan, et H teeb ehteid ka, kuid ette ei saanud neid hästi teha, mingeid väga kindlaid läbitöötatud kavandeid ei olnud ja sellepärast ei teadnud, mis millega sobib ning nii jäidki nad seekord valmistamata. Tulevikus on ikkagi plaanis oma kollektsioone ka aksessuaaridega rikastada. Muidugi ka aega oleks vast nappinud, sest lõpuni oli riiete endiga tegemist küllalt. Muidugi kui H oleks natuke püsivam ja suudaks ka ilma väljaskäimiseta elada, jõuaks ta poole rohkem, kuid paraku see nii ei ole. H küll püüab end distsiplineerida ja paneb endale tihti paika kuupäevi, mis asi mis ajaks tehtud peab olema(mis sellest, et ta neid pidevalt ignoreerib), sest I on temaga võrreldes liiga usin ja H tunneb pidevalt süümekaid. I on aga nii tore, et ta usaldab H-t, ei käi talle pinda ja arvab, et kui midagi valmis ei jõuagi, siis on H süümepiinad talle kõige parem karistusviis. Ja nii ongi.

No comments:

Post a Comment